10.000 protestposters tegen CO2-opslag

(Persbericht) De stichting Co2ntramine heeft 10.000 protestposters laten drukken om het verzet tegen ondergrondse co2-opslag ook in het straatbeeld van de betrokken gemeenten in beeld te brengen. Nu de tweede kamer duidelijk heeft gemaakt aan minister Verhagen dat draagvlak wel degelijk van belang is, wil Co2ntramine juist het gebrek aan draagvlak nog meer in beeld brengen. De A3 formaat posters, die mensen voor hun raam kunnen hangen, zullen het gebrek aan draagvlak in het noorden nog duidelijker maken.

Vanaf vandaag zijn de posters beschikbaar met de tekst: Co2 Nee, ook niet in het Noorden. Vanavond neemt Herman Folkerts, secretaris van de stichting Co2ntramine een donatie van de gemeenteraad van Grootegast in ontvangst en zal daar de protestposter van de stichting Co2ntramine presenteren. Morgen spreekt Chris Renkema van de actiegroep BoerakkerCO2Nee de gemeenteraad van Leek toe en zal daar de protestposter presenteren en uitdelen.

Op de website van Co2ntramine (www.co2ntramine.nl) staat een overzicht met afhaalpunten in de betrokken gemeenten waar tegenstanders van ondergrondse co2-opslag de protestposters kunnen ophalen. De poster is ook vanaf onze website te downloaden via deze link (PDF).

vanbeekum@gmail.com'

Auteur: Remi van Beekum

Remi is zelfstandig ondernemer en richt zich onder andere op marketing van betekenisvolle bedrijven bij Kiemfabiek. Hij adviseerde de Stichting Co2ntramine tot 2017 bij haar online activiteiten zoals de website en sociale media.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.