Verkiezingsdebatten over CO2-opslag afgeblazen

Op 24 en 28 februari zouden we twee verkiezingsdebatten over de CO2-opslag in Noord-Nederland organiseren in Ekehaar en Grootegast De meeste politieke partijen uit het Noorden zouden meedoen en het beloofde interessant te worden. Maar nu de proef met CO2-opslag in het Noorden voorlopig van de baan is, hebben we besloten de debatten niet door te laten gaan.

Bij deze willen we alle politici die zouden komen en vooral alle belangstellenden die wilden komen bedanken voor hun interesse en medewerking!

CO2ntramine verlegt focus: Platform voor een duurzaam Noord-Nederland
Dat de opslag van CO2 voorlopig niet doorgaat (officieel is het alleen voor middellange termijn van de baan) betekent niet dat wij er ook mee stoppen. We zijn trots op de organisatie die we in korte tijd hebben neergezet en op de resultaten die we, samen met lokale actiegroepen en anderen, behaald hebben.

We merken een hoop energie in de betrokken dorpen en op andere plekken in het Noorden van mensen die meer willen. Daarom zijn we onze organisatie nu verder aan het professionaliseren en zullen wij onze focus verleggen van “Tegen CO2-opslag” naar “Platform voor een duurzaam Noord-Nederland”. Binnen enkele weken zullen we hier meer over laten weten via onder andere deze website.

vanbeekum@gmail.com'

Auteur: Remi van Beekum

Remi is zelfstandig ondernemer en richt zich onder andere op marketing van betekenisvolle bedrijven bij Kiemfabiek. Hij adviseerde de Stichting Co2ntramine tot 2017 bij haar online activiteiten zoals de website en sociale media.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.