Aa en Hunze tegen Co2 opslag

Burgemeester en Wethouders van Aa en Hunze zijn tegen de opslag van CO2 in de gemeente. Volgens het college is er een gebrek aan draagvlak onder de bevolking. Ook maken B en W zich zorgen over de veiligheid op lange termijn.

In een openbaar debat willen B en W inwoners de gelegenheid geven zich uit te spreken over de opslag van CO2. Dat gebeurt op 5 januari. Ook Co2ntramine zal op deze avond inspreken. Hanneke Veen, bestuurslid van Co2ntramine en inwoner van de gemeente Aa en Hunze zal namens Co2ntramine op 5 januari het woord voeren.

hanneke25@home.nl'

Auteur: Hanneke Veen

In het dagelijks leven ben ik nu werkzaam in de marketing en communicatie en verantwoordelijk voor de dienstverlening van Bibliotheek Assen.Na 17 jaar in het westen te hebben gewoond zijn we ruim 3 jaar geleden terug gekomen in het prachtige noorden. Ik vind het belangrijk om de wereld beter achter te laten aan mijn kinderen en hun kinderen en nageslacht dan de beslissers op dit moment voor ogen hebben.Daarbij is nut en noodzaak van Co2 opslag niet aangetoond en vind naar mijn mening de discussie op basis van verkeerde informatie plaats. Ik wil mijn kinderen het voorbeeld geven dat als je ergens in geloofd , je ergens voor kan en moet gaan. In mijn geval is dat geen opslag van Co2 in onder de grond (dus ook niet nu in Noord Nederland).Naast het vereninginsleven en ons eigen bedrijf wil ik hier graag tijd voor vrij maken. Voor een duurzame toekomst voor uw en onze kinderen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.