Stichting Co2ntramine opgericht

Op 16 augustus 2010 is de Stichting Co2ntramine opgericht om maatschappelijke, natuur- en milieuorganisaties maar ook natuurlijke personen, welke bezwaren hebben tegen CO2 opslag in voormalige gasvelden onder het grondgebied van Noord-Nederland, te verenigen en een platform te bieden om gezamenlijk een krachtig geluid af te geven tegen deze ontwikkeling.

Op dit moment werkt het bestuur nog aan de opbouw van de eigen organisatie om nog dit najaar gesteld te staan om actief deel te nemen aan de te voeren discussie over CO2 opslag onder onze bodem. Binnenkort zal de stichting zich eveneens naar buiten toe gaan presenteren.

Stichting Co2ntramine is een initiatief van een drietal natuur- en milieuorganisaties, te weten Groen Groningen, de provinciale afdeling van Greenpeace in Groningen en de Vereniging Zuivere Energie.

Auteur: Remi van Beekum

Remi is zelfstandig ondernemer en richt zich onder andere op marketing van betekenisvolle bedrijven bij Kiemfabiek. Hij adviseerde de Stichting Co2ntramine tot 2017 bij haar online activiteiten zoals de website en sociale media.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.